Sally Nord

logo threading

 

Sally Nord driver til daglig Sally Nord Beauty Ink på Sortland. Vi er så heldige å få besøk av Sally ca en gang i måneden her på En himmelsk plass, hvor hun utfører Microblading, Threading og Vippebøy.

Microblading er semipermanent tatovering av bryn. Behandlingen gjentas etter 4-6 uker og etter dette bør den etterfylles ca en gang i året. Under timen hos Sally finner dere ut farge og form som passer deg og du får lokalbedøvelse som smøres på området. Brynene formes og behandlingen utføres med en tynn nål.
Behandlingen koster: første gang 2500,-, oppfølging etter 4-6 uker 2000,-, årlig etterfyll ca 1800,-, oppretting av gammel PMU 2500,-

Treading er hårfjerning med tråd. Dette er en skånsom måte for hårfjerning som kan gjøres på deler av ansiktet eller hele ansiktet. Ønsker du kun forming av bryn gjøres dette også med threading. Pris varierer i forhold til områder.

Vippebøy gir en naturlig fin løft og bøy til vippene som varer i over 6 uker. Behandlingen tar kun 30 min og inkluderer farging av vipper. Pris kr 890,-

Timer til Sally kan bestilles på telefon 41 31 64 50 eller i vår online-booking enhimmelskplass.bestille.no
Behandlingen betales direkte til Sally via vipps eller kontant. Gavekort hos En himmelsk plass gjelder dessverre ikke for disse timene.

Ønsker du mer informasjon kan du se bilder og lese mer på Sallys sider på facebook: @SallyNordBeautyink